Szolgáltatásaink

Vállaljuk egyéni vállalkozók, egyéni cégek, társas vállalkozások, egyéb szervezetek könyvelését, adótanácsadását.

Könyvelési szolgáltatásainkat ajánljuk, minden cég vezetőjének aki gondos kezekre kívánja hagyni számláit, kivonatait, bizonylatait és nem szeretne félni a NAV általi ellenőrzéstől, mert tudja hogy megfelelő könyvelőirodát talált. Irodánkat azoknak ajánljuk akik fontosnak érzik cégük fejlesztését, és nem félnek a pénzüket befektetni. Nem félnek pénzt keresni! A pénz akkor jó ha dolgozik, és újabb pénzt teremt. Mi igyekszünk az ehhez vezető utat megtalálni partnereink számára- másrészt azoknak, akik a fentiek ellenkezőjének számítanak, idegenkednek a könyvviteli, adózási fogalmaktól, és hajlamosak arra, hogy figyelmen kívül hagyjanak vagy elfelejtsenek fontos dolgokat. Ha Ön velünk szerződik, mi kívülről támogatjuk, és rendszeresen, mindig időben tájékoztatjuk a várható határidőkről, változásokról, és nem engedjük elkallódni vállalkozását.

Rendszeres tájékoztatást nyújtunk továbbá a vállalkozás aktuális helyzetéről bevétel, várható adófizetési kötelezettség, pénztár állomány tekintetében,és a hiányzó vagy hibás számlákról, bankkivonatokról, szerződésekről is még időben szólunk, hogy ne hónapokkal később kelljen beszerezni/elkészíteni azokat, amikor sokszor már késő.

Minden évben közösen átbeszéljük a fontos változásokat, és hírlevél formájában minden fontos gazdasági helyzetről.

Tapasztalataim szerint nem értik sokan a hatóságok nyelvén megírt jogszabályokat, így igyekszünk ezt közérthetően elmagyarázni, hogy pontosan mi is a jogalkotó szándéka egyes gazdasági esemény törvénykezése során.  

Sok esetben keresnek meg vállalkozók, hogy tekintsük át más könyvelő munkásságát, mert nem biztosak benne, hogy a megfelelő szaktudással kezelték anyagaikat. Ezért vállaljuk a

Partnereink sikere a mi érdekünk is!

A rugalmas ügyintézés érdekében az elektronikus bevallási kötelezettségeket saját ügyfélkapus kódjainkkal teljesítjük, de természetesen a saját ügyfélkapus kódját is bárki használhatja és az keresztül küldjük a bevallásokat , hogy ő is képet kapjon az ügyfélkapura érkező adóhatósági értesítésekről..

Könyvelési díjunkat úgy alakítjuk, ki hogy a teljes szolgáltatást lefedik, nincsenek rejtett költségek, nyomtatási, fénymásolási felárak. Világos és kiszámítható Budán a legkedvezőbb árat ajánló IRODÁRA lelt.  

Bármilyen további kérdéssel, kéréssel forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen árajánlatot, és mi rövid határidőn belül felhívjuk Önt! Tájékozódjon Könyvelési díj kedvezményeinkről.