Referenciáink

Etalon Holding Zrt.

Az Etalon csoport 2007-ben alakult, stabil, biztos szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező, innovatív, magyar tulajdonban levő vállalkozás. Több mint 20 éves szakmai háttérrel, 2007 óta nyújt pénzügyi, biztosítási és 2008 óta energetikai tanácsadó szolgáltatást ügyfeleinek, biztosítva ezzel megtakarításaik védelmét.

 

Etalon Alkusz Kft.

Az Etalon Alkusz Kft. 2008. februári megalakulása óta független biztosítási alkuszként a döntés pillanatában ott van ügyfelei mellett. Célunk, hogy az Ön számára kedvező lakásbiztosítási és casco ajánlatokat tegyünk. Ideális esetben Ön ezen módozatokon 30-50%-ot is megtakaríthat. Online kalkulátorunk elérhetősége :

 

 

Etalon Enegia Kft.

Etalon Cégcsoport filozófiája Ügyfeleinknek kiemelkedő színvonalú szolgáltatások nyújtása úgy, hogy az egyes szolgáltatások igénybevétele, vagy több szolgáltatás összekapcsolása az Ügyfeleknek kiemelkedő hatékonyságot, versenyképességet és megtakarítást eredményezzen.

 

 

Etalon Védelem Kft.

Biztonságtechnikai cégünkkel ezt a védelmet terjesztjük ki ügyfeleink fizikai és szellemi értékeire, hozzátartozóira. Riasztórendszereink megbízhatóságát a biztonságtechnikai iparban több tíz évet eltöltött kollégáink szakmai tapasztalata biztosítja. 

Anjou Lafayette Bt.

2002-ben alakult a cég, fő profiljaként a magyarországi művészfilmek népszerűsítésével bemutatásával foglalkozik. Számtalan film a Bt-n keresztül jutott el a magyar mozikban, ahol önfeledt szórakozást nyújt minden szórakozni vágyó személy számára.

 

 

 

Comptech-Klíma Kft.

Tevékenységi körünk a tervezéstől a komplett kivitelezésen keresztül a már megvalósult klímarendszerek karbantartásáig ill. javításáig terjed. Kivitelezéseinknél kizárólag igen jó minőségű anyagokat használunk, és különösen nagy súlyt helyezünk az esztétikus és kulturált megvalósításra.

 

Maromas Kft.

MAROMAS L.L.C. nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kávékultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Nem elsősorban a már megörökölt értékeinkre vagyunk büszkék. A legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik, illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok és a tökéletes kávé elérése. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez garantálja a legtökéletesebb végterméket.

 

Halász Barbara Egyéni Ügyvéd
Biztosítási szakjogász vagyok, fő szakterületem a biztosítás és az azzal kapcsolatos kártérítés. Korábban 10 évig jogtanácsosként dolgoztam biztosítóknál, ezen a területeken jelentős tapasztalattal bírok. Főbb szakterületeim a gépjármű-felelősségbiztosítás, casco-,  lakásbiztosításból és munkahelyi balesetből eredő vagyoni és nemvagyoni igények érvényesítése

 

 

Tatemono Kft.

A cég 2008-tól foglalkozik ingatlanügynöki szolgáltatással. A gazdasági válság kirobbanása óta is sikeresen talpon áll a nehéz gazdasági körülmények hatására is a megfelelő fejlődést tudták elővetíteni a cég életciklusában. Ez köszönhető ez a szakma magas szintű tudásának, jártasságának.

 

 

FK Management Kft.

A Férfiak Klubja egy olyan közösséget hivatott összekovácsolni, amelyik az eredeti férfias értékek visszaállításán, megőrzésén és örökítésén dolgozva helyreállítja a férfiak önbecsülését és teremtő erejét, illetve új egyezség megteremtését tűzi ki célul férfi és nő között! Valljuk, hogy a nőkért vagyunk férfiak, és csakis a nőkkel együtt, harmóniában teljesedhetnek ki teremtő erőink. Ha csak férfiak élnének, a férfiasság témája nem lenne téma!

 

Lektorna Kft.

Lektorálással foglalkozó cég, és minősége elismeréseként a Nat Geo csatorna kiemelkedő külsős munkatársa. Munkássága által a csatorna nézettsége színvonalasabb, nyelvi értelmezhetősége kiemelkedő.

 

 

Mátrix Compu-World Kft.

2005 óta asztali számítógépek (pc) és hordozható számítógépek (netbook, notebook, laptop) szervizelésével és értékesítésével foglalkozik. Elkötelezettek vagyunk minden ügyfelünk felé, hogy a lehető leg költség kímélőbb megoldással tudjuk orvosolni a felmerülő problémákat.

Továbbá számtalan egyéni vállalkozó, Bt, Kft könyvelésével foglalkozunk, mely szerteágazó területen vannak jelen a gazdasági életünkben. Igyekszünk minden vállalkozó kedvű cégnek megfelelő személyre szabott szolgáltatást nyújtani. Ingatlan építéstől a kiskereskedelmi cégeken át egészen a takarításig képviseltetik magukat, és számunkra mindenki egyenlően fontos gazdasági szerepet tölt be.